SON DAKİKA



Haber > Gündem > Yangın bölgelerinde sıcaklığın düşeceği tarih belli oldu

Yangın bölgelerinde sıcaklığın düşeceği tarih belli oldu

03 Ağustos 2021 Salı - 11:54




Orman yangınlarıyla günlerdir mücadele eden Antalya’ya Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi’nden sıcaklıkların 40 ila 43 derece arasında değiştiğini açıkladı. Antalya ve çevre bölgelerde yüksek sıcaklıkların 6 Ağustos’a kadar süreceği tahmin ediliyor





TELE1'nin haberine göre, günlerden bu yana alevlerle mücadele eden Antalya ve çevre bölgelere Meteoroloji Tahmin ve Uyarı Merkezi’nden çok önemli uyarılar geldi. 4. Bölge Müdürlüğü’nden yapılan uyarıda, afet bölgesinde sıcak havanın etkisini artıracağı belirtildi.

6 AĞUSTOS’A KADAR SÜRECEĞİ TAHMİN EDİLİYOR

Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi’nin açıklamasına göre yüksek sıcaklıklarının Antalya’da 40-43 derecelerde seyredeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 4-8 derece üzerinde kaydedileceği kentte, yüksek sıcaklıkların 6 Ağustos’a kadar sürmesi bekleniyor.

GÜNEŞİN TEPEDE OLDUĞU SAATLERE DİKKAT

Diğer yandan müdürlük, vatandaşların yüksek sıcaklıklara karşı önlem alması gerektiğini belirterek, özellikle güneşin tepede olduğu saatlere dikkat edilmesi gerektiği uyarısı yaptı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap