SON DAKİKA



Haber > Gündem > Yandan değil candan çalışıyoruz

Yandan değil candan çalışıyoruz

02 Eylül 2013 Pazartesi - 09:19




CHP’ye katılımıyla ilgili yöneltilen sorulara net cevap vermekten kaçınan Sarıgül, "Bizim kadrolarımız yandan çalışmaz, candan yani severek çalışır" d





ŞİŞLİ Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Kayseri’de görev yapan gazete ve televizyonların temsilcileriyle İstanbul’da bir araya geldi. Sarıgül, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin’in, "Bazı köşe yazarlarının Sarıgül konusunu gündeme getirmelerinin çok iyi niyetli olmadığını düşünüyorum. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’nde tek bir gün bile böylesi bir konuşma olmadı" sözlerinin hatırlatılması üzerine şunları söyledi: "Ben bu meselelerle meşgul değilim. Ülkemizin gelişmesi ile meşgulüm. Şahıslara, kişilere, söyleyenlere, söyletenlere sevgiyle bakıyorum. Burada kabahat benim. Demek ki aleyhimde konuşanları ikna edememişim." Sarıgül, inançlara saygılı bir laikliği savunduğunu da belirterek, "Bizim kadrolarımız yandan çalışmaz, candan yani severek çalışır" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap