SON DAKİKA



Haber > Gündem > Yanardağ ortalığı karıştıran tweet'ini apar topar sildi

Yanardağ ortalığı karıştıran tweet'ini apar topar sildi

23 Temmuz 2019 Salı - 17:59




Twitteri aktif kullanan gazeteci Merdan Yanardağ, son paylaşımıyla sosyal medyada büyük tepki çekti. Kuala Lumpur Türkiye Büyükelçiliği'nde çekildiğini iddia ettiği bir kareyi paylaşan Yanardağ, makam odasında arkasında parti bayrağıyla poz veren kişinin Merve Kavakçı olduğunu öne sürdü. Ancak çok geçmeden işin aslı ortaya çıktı. Ne fotoğraftaki Merve Kavakçı'ydı ne de resimdeki oda Kavakçı'nın odasıydı. Fotoğrafın "güvendiği bir kaynaktan" geldiğini öne süren Yanardağ özür diledi.





Gazeteci Merdan Yanardağ Kuala Lumpur Türkiye Büyükelçiliği'ne atanan  Merve Safa Kavakçı'ya ait olduğunu iddia ettiği  bir fotoğrafı "Büyükelçilikte parti bayrağı bir ilk... Türban siyasi ve dinci simge değil öyle mi?" mesajıyla paylaştı. Ancak çok geçmeden işin aslı ortaya çıktı. Fotoğraf  AK Parti Genel Merkezi'nde çekilmiş ve fotoğraftaki kişi de Merve Kavakçı değil kız kardeşi Ravza Kavakçı Kan idi. 

2018 yılında çekilen fotoğraf karesindeki kadın ise Uluslararası Müslüman Kadınlar Birliği Başkanı Dr. Samia Raheel Qazi.

Gelen tepkiler üzerine hata yaptığını fark eden Merdan Yanardağ fotoğrafı silerek "Kısa süre için ve kısmen de olsa yanılttığım izleyicilerimden bu nedenle özür dilerim." mesajını paylaştı. 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap