SON DAKİKA



Haber > Gündem > Yan yana oturdular!

Yan yana oturdular!

30 Ocak 2018 Salı - 12:06




Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eski Başbakan ve Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu’nu Beştepe’deki Cumhurbaşkanlığı Kül





Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve Davutoğlu, haftalık grup toplantısında yan yana oturdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, haftalık grup toplantısında yan yana oturdu. Erdoğan ve Davutoğlu Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde görüşmenin ardından grup toplantısında bir araya geldi. Grup toplantısında birlikte gelen Erdoğan, Yıldırım ve Davutoğlu yan yana oturdu.

Erdoğan ve Davutoğlu’nun Külliye'deki görüşmesinde gündemdeki konuları ele aldıkları, özellikle Suriye’deki gelişmeleri, Afrin Harekâtını ve 2019 seçimlerini değerlendirdiği basına yansımıştı.

Davutoğlu, Afrin operasyonu destek vererek Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşmenin detayını açıklamıştı. Davutoğlu, kritik dönemlerde bu tür görüşmelerin normal olduğunun altını çizmişti.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap