SON DAKİKA



Haber > Gündem > Yamanlar Koleji'ne kayyum atandı

Yamanlar Koleji'ne kayyum atandı

22 Temmuz 2016 Cuma - 10:01




Darbe girişimi kapsamında yürütülen soruşturmada Gülen Cemaatine bağlı olduğu bilinen Sema ve Şelale A.Ş'ye kayyum atandı.





Fethullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz'da gerçekleştirmek istediği darbe girişimi soruşturması kapsamında Gülen Cemaatine bağlı olduğu bilinen ve aralarında Yamanlar Koleji'nin de bulunduğu Sema ve Şelale A.Ş'ye kayyum atandı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin operasyonlarında elde ettiği bilgi ve belgeler ile Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı birimlerin incelemeleri sonucu FETÖ'ye eleman kazandırdığı, mali destek sağlandığı iddiaları doğrultusunda, merkezleri İzmir'de bulunan Sema AŞ ile Şelale AŞ'ye kayyum atandı.

ATANAN KAYYUMLAR İDAREYİ DEVRALDI

Atanan kayyumlar, Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Milli Eğitim İl Müdürlüğü ekipleri nezaretinde şirketlere ve şirketlere bağlı 29 eğitim kurumuna giderek idaresini devraldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap