SON DAKİKA



Haber > Gündem > Yalanlara karnımız tok!

Yalanlara karnımız tok!

02 Mart 2015 Pazartesi - 15:35




Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon milletvekili Koray Aydın, PKK terör örgütünün silah bırakacağı iddialarının asılsız olduğunu söyledi.





Dolmabahçe'deki başbakanlık çalışma ofisindeki toplantıda HDP adına hazırlanan metni okuyan Sırrı Süreyya Önder’in, terör örgütü başı Abdullah Öcalan'ın PKK'ya yönelik çağrısını açıklamasına ise “AKP Başbakanlık'ı PKK sözcülüğüne çevirdi” dedi. Twitter üzerinden açıklamalarda bulunan milletvekili Aydın, 2 yıl öncesine ait gazete manşetlerinde yer alan terör örgütünün silah bırakacağı haberlerini paylaşarak, “Yalanlara karnımız tok! Temel amaç AKP'nin ‘rahat bir seçim süreci’ geçirmesi!” ifadesini kullandı. “Her seçim öncesi tekrarlanan ‘PKK silah bırakıyor’ palavrası yine devrede” diyen Aydın, ardından bir takipçisinin yazdığı şu ifadeyi paylaştı: “PKK'nın silah bırakma yalanı, şeytanın ‘ben tövbe ettim’ demesine benziyor. Ne şeytan günahı bırakır, ne de PKK silahı.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap