SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ya Başkanlık ya kaos!

Ya Başkanlık ya kaos!

15 Aralık 2016 Perşembe - 09:05








Öyle mi? Ne demek istediğinizi biraz daha açın olmazmı?

Ülkenin içi yanarken, sanal medyada ulusal bir gazetenin manşetini gördük. Ya başkanlık ya kaos diye... Olacak iş değil. Bu nasıl sorumluluk? Bu nasıl gazetecilik anlayışı? Bir gazeteci kaynak belirtmez ama taşıdığı sorumluluk çok önemlidir. Bir gazete ve çalışanları olaylara başkalarının gözüyle, başkalarının hisleriyle, başkalarının aklıyla hareket etmez. Doğruluktan asla ayrılmaz ve doğruları savunur. Ülkemizde kişisel düşünceler hukuk yerine geçerek halkı bölünme noktasına getirdiler. İstanbul’daki patlama sonucunda onlarca şehidimiz içimizi acıtırken, halkı taşkınlığa götürecek manşetler kullanmak hiç doğru olmasa gerek. Kayseri’deki bir şehit cenazesinde yaşanan üzücü olayın sorumlusu sanki Cumhuriyet Halk Partisi'ymiş gibi şehit yakınının tutumu çok düşündürücüdür. Bu ülkeyi yönetenlere helal olsun. Sonunda başardınız! Her defasında CHP’yi suçlayanlara açıkça bir sorum var. Onca şehidin sorumlusu CHP’mi? Yazıklar olsun! Otuz şehidimiz varken yandaş medyanın gündemi Başkanlık.

Yine yandaş medyalardan biri, 'Başkanlık gelirse bu patlamalar olmayacak' diyor. Bakın, Ulu Önder’in bir ifadesini hatırlatmak istiyorum: “EFENDİLER, CUMHUR REİSİ’NİN HALK TARAFINDAN SEÇİLMESİ MAHSURLUDUR! VEKİLLERİN SEÇMESİ EN İYİSİDİR. NEDENİNE GELİNCE, YARIN BİRİSİ ÇIKAR ‘BENİ HALK SEÇTİ’ DİYEREK KRALLIĞINI YA DA DİKTATÖRLÜĞÜNÜ İLAN EDERSE, DEMOKRASİ TEHLİKEYE GİRER! TARİHTE ÖRNEKLERİ ÇOKTUR.” Halkımız artık derin uygudan uyanma zamanı geçiyor. O nedenle günümüzde medyaya çok büyük görev düşmektedir.

Koca ülke yandaş medyaya oyuncak oldu. Halk ne yapacağını bilmez oldu. Geçen sene miting meydanlarında IMF’ye borç veriyoruz diyenler şimdi tulumbada su bitti diyorsa elbette bu soruyu halk soracaktır. Emperyalist devletler Türkiye üzerinde oyunları ayyuka çıkmış durumdadır. Halkını koruyamayan devlet aczini ucuz laflarla saklamaya çalışıyor. Şehidin kanı yerde kalmayacak gibi laflarla halk uyutuluyor. Olan ölene ve çevresine oluyor. Şunu açıkça ifade ediyorum. Ülkemiz içindeki terör olaylarından kesinlikle Amerika’nın ve diğer dost bildiğimiz düşmanların parmağı vardır. Amerika, başkanlık ayaklarıyla ülkeyi bölmeye çalışıyor.

Bu oyuna asla gelmemeliyiz. Oysa ayakçı medya bunları bildikleri halde kendi saygınlıklarını sorgulatmak çok hem de çok düşündürücüdür. Şu gerçeği de kabullenmek lazım. Bir ülkede istihbarat zaafa uğrarsa o ülkede anarşi üst düzeylerde seyreder. Günümüzde olduğu gibi. Eli kalem tutan arkadaşlarımız, doğrulardan ve hukuktan ayrılmadan halkımıza doğruları anlatalım. Bizlerin görevi olsa gerek...


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap