SON DAKİKA



Haber > Gündem > Whatsapp üzerinden eşini pazarladı!

Whatsapp üzerinden eşini pazarladı!

25 Aralık 2016 Pazar - 16:49




Whatsapp üzerinden haberleşerek nikahlı eşine fuhuş yaptıran Hasan S., Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin peş peşe düzenlediği operasyonlar ile yakalandı.





Adana'da Whatsapp haberleşme sistemi üzerinden kadın fotoğrafını göndererek fuhuş yaptıran şebeke, Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin üst üste düzenlediği operasyonlar sonucunda yakalandı.

Polis, bu yöntemi kullanan bir şebekenin üyesi Hasan S. ile müşteri şeklinde irtibat kurdu. Polise, elinde çok sayıda kadın bulunduğunu belirterek, "WhatsApp'ına fotoğraf göndereyim, onlar arasından beğen, sonra fiyatı konuşuruz" ddiyen Hasan S., Ahlak Büro'sunda görevli polis memurunun, telefonuna gelen kadın fotoğraflarından Meltem Ö.'yü beğendiğini söylemesinin ardından, 300 TL'ye anlaştığı kadın ile buluşmak üzere otel odasına gitmesi gerektiğini söyledi.

NİKAHLI EŞİNİ PAZARLADI

Fuhuş yapmak için gelen Meltem Ö. ile nikahlı eşini pazarladığı anlaşılan Eyüp Ö. ekiplerce gözaltına alındı. Bu kişilerin fuhuş şebekesi üyelerinden Aytekin B., Hasan S. ve Suriyeli Yıldız K.'ile birlikte hareket ettikleri belirlenerek bu kişiler de gözaltına alındı.

Emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen Hasan S. ile Aytekin B. tutuklanırken, Yıldız K. ev hapsi, Eyüp Ö. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap