SON DAKİKA



Haber > Gündem > Whatsapp sapığı tutuklandı!

Whatsapp sapığı tutuklandı!

27 Haziran 2016 Pazartesi - 17:54




10 yaşındaki küçük bir kıza Whatsapp'tan cinsel temalı sakıncalı mesajlar atan 27 yaşındaki Hasan D. tutuklandı. Mahkemece cezaevine gönderildi.





Şanlıurfa’da oturan ve 10 yaşındaki kız çocuğuna cep telefonuyla attığı cinsel taciz mesajları sosyal medyada teşhir edilen 27 yaşındaki Hasan D., tutuklanarak cezaevine konuldu.

ANNESİ TEŞHİR ETTİ

Şanlıurfa’da bir lokantada garsonluk yapan Hasan D., cep telefonunda kullandığı Whatsapp’tan kendini 18 yaşındaki İ.P. olarak tanıtıp tuzağına 10 yaşındaki bir kız çocuğunu düşürdü. Uzun süre küçük kıza cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen şüphelinin yazışmaları, çocuğun annesi tarafından sosyal medyada teşhir edildi. Kamuoyunda tepkiye yol açan şüpheli, polis tarafından çalıştığı lokantada gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğü'nde yapılan sogrulamasının ardından adliyeye sevk edilen Hasan D. çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap