SON DAKİKA



Haber > Gündem > Whatsapp çöktü mü? 28 Şubat 2020 Whatsapp neden yavaş fotoğraf ve video gitmiyor

Whatsapp çöktü mü? 28 Şubat 2020 Whatsapp neden yavaş fotoğraf ve video gitmiyor

28 Şubat 2020 Cuma - 01:19




Whatsapp çöktü mü? Whatsapp neden yavaş? 28 Şubat 2020 Whatsapp neden yavaş. Whatsapp'da Twitter, instagram, Facebook ve Youtube sonrası yavaşlayan ve zor hareket eden uygulamalar arasında. Whatsapp tamamen çökmedi ancak çok yavaşladı. Whatsapp'da resim ve videolar gitmiyor.





İlk olarak İnstagram, Youtube, Facebook ve Twitter çökmesi sonrası tek kalan haber alma uygulaması olan Whatsapp'da çok yavaşladı. Whatsapp neden yavaş? Whatsapp yazdıklarım gidiyor mu ve Whatsapp resim ve videolarım gitmiyor yorumları sonrası Whatsapp'da yavaşlama mevcut. 
Whatsapp ne zaman düzelecek?Whatsapp en çok ayakta kalan uygulamalar arasında yer alıyor. Whatsapp ne zaman düzelir, Whatsapp ne zaman kendine gelir hiç bir bilgi yok. Whatsapp'ı hızlandıracak ve hızlı giriş yapacak bir uygulama da yok. Whatsapp düzelme tarihini net olarak veremiyoruz.
Whatsapp çok yavaş ancak resim ve video gitmiyor!
Whatsapp'da yazdıklarınız gidiyor. Whatsapp oldukça yavaş ve resim video problemi mevcut. Resimler ve videolar gitmezken Whatsapp'da yazdıklarınız geç de olsa gidiyor. Whatsapp'da sadece yavaşlık mevcut.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap