SON DAKİKA



Haber > Gündem > Vize anlaşması tehlikede!

Vize anlaşması tehlikede!

04 Mayıs 2016 Çarşamba - 11:20




İngiliz Financial Times gazetesi, Türkiye'nin 'terörle ve organize suçla mücadele' yasalarını değiştirmemesinin ve bu alanda AB standartlarına uymamas





Financial Times'ın internet sitesindeki haber, "Türkiye'nin vizesiz seyahat umutlarına insan hakları darbesi" başlığını taşıyor. Gazetenin Brüksel muhabirleri Peter Spiegel ve Alex Barker, Avrupa Komisyonu'nun bugün açıklayacağı 10 sayfalık Türkiye raporunun taslağını gördüklerini söylüyor. 

Komisyon, Ankara'nın, Türkiye vatandaşlarına Schengen bölgesinde vize muafiyeti getirilmesi için benimsemesi gereken 72 kriter konusundaki performansını değerlendirecek ve tavsiye niteliğindeki kararını açıklayacak. Financial Times'a göre raporda Ankara'ya hemen hemen tüm kriterleri yerine getirdiği için yüksek not verilecek ve Türk yetkililerin tüm koşulları yerine getirmek için çabalarını hızlandırdıkları belirtilecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap