SON DAKİKA



Haber > Gündem > Verdiklerini zamla aldılar

Verdiklerini zamla aldılar

04 Ocak 2016 Pazartesi - 10:47




CHP Giresun Merkez İlçe Başkanı Hasan Türker, “Asgari ücrete ve emekliye verilen seyyanen zammın verildiği hızla yılbaşı akşamı geri alındığını gördük





CHP Giresun Merkez İlçe Başkanı Hakan Türker, yeni yılın ilk saatlerinde art arda yapılan zamları sert bir dille eleştirdi. 2015’in son dakikalarında ilk sürprizin EPDK tarafından elektriğe yapılan %6.8 zam ile çarpılmış bir şekilde yeni yıla merhaba dediklerini belirten Türker, “Bu ilk işaret fişeği, arkadan gelecek zam yağmurunun müjdecisi gibiydi. İlerleyen saatlerle birlikte tüm vergi kalemlerinin artışıyla yeni yıla ‘merhaba’ dedik” diye konuştu. Yapılan zamları ironi yaparak yerden yere vuran Türker, şunları kaydetti: “Anlaşılan asgari ücrete yapılan zam ve emekliye verilen seyyanen zammın verildiği hızla alındığını gördük. Yeni sürprizlere hazır olmamız gerektiğini de anladık. Hükümetin yeni sürprizlerini merakla bekliyoruz.”

Mesut ERDOĞAN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap