SON DAKİKA



Haber > Gündem > Vatandaşın hakkını savunacağız

Vatandaşın hakkını savunacağız

21 Nisan 2017 Cuma - 12:06




CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun açıklamalarda bulunarak, “Hayır tercihinde bulunan vatandaşlarımızın hakkını sonuna kadar savunacağız” dedi.





CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Altınordu ilçesinde esnafları ziyaret ederek, halk oylamasında kendilerini yalnız bırakmayan seçmene teşekkür etti. Burada gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Torun, CHP'nin Yüksek Seçim Kuruluna (YSK) yaptığı itirazın reddedilmesine ilişkin, referandum sürecinin baştan sona Türkiye adına üzüntü verici olduğunu savundu. Torun, bu sürecin sağduyu ile aşılması temennisinde de bulundu.

TARTIŞMALARA GEBE

Torun şunları  söyledi: "Görülüyor ki önümüzdeki süreçte bu anayasa değişikliği birçok tartışmalara gebe. En önemlisi de bu mühürsüz bir referandum olmuştur. Bu seçimin bir mührü yoktur. YSK çok kötü bir sınav vermiştir. 24 milyon hayır tercihinde bulunan vatandaşlarımızın hakkını sonuna kadar savunacağız." YSK'nın siyasi kararlar aldığını ileri süren Torun, "Artık YSK meşruluğunu ve hukuki sürecini kaybetmiştir. Türk toplumunun gözünde de artık bu referandumunda bir meşruluğu kalmamıştır." dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap