SON DAKİKA



Haber > Gündem > Vatandaşlar kanala düşen aracı çıkarttı!

Vatandaşlar kanala düşen aracı çıkarttı!

01 Ağustos 2016 Pazartesi - 11:17




Sulama kanalına düşen aracı vatandaşlar el birliği ile çıkartırken olayda ölen ya da yaralanan kimsenin olmaması herkesi sevindirdi.





Aydın’ın Köşk ilçesi yakınlarında bir araç içindeki yolcularla birlikte sulama kanalına düştü. Ölen ya da yaralanan kimsenin olmadığı olayda kanala düşen otomobili vatandaşlar kendi imkan ve yöntemleri ile kurtardı.

MADDİ HASAR YAŞANDI

Olay Ovaköy-Koçak yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir grup vatandaş gezinti için Köşk Güzleköy, Efeler Kuyucular Mahallesi civarına gitti. Gezinti esnasında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil kanala uçtu. Kanala uçan araçtaki sürücü ve yolcular sulama kanalında sürüklenmeye başlayan ve su alan otomobili terk etmeyi başardılar. Araç daha sonra bölgedeki vatandaşların yardımı ile su dolu kanalda yakalanıp halatlarla bağlanarak sıkıştığı köprünün altından çıkarıldı. Olayda maddi hasar meydana gelirken ölen ya da yaralanan kimsenin olmaması teselli kaynağı oldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap