SON DAKİKA



Haber > Gündem > Vatandaşın sözleri şaşırttı: 'Emekli maaşı ile kiramı ödeyip, kenara altın atıyorum'

Vatandaşın sözleri şaşırttı: 'Emekli maaşı ile kiramı ödeyip, kenara altın atıyorum'

01 Ekim 2023 Pazar - 16:46




Artan enflasyon ve hayat pahalılığı altında ezilen emekli vatandaşlar geçinemediklerini dile getiriyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan bir sokak röportajında ise emekli bir kişinin 'kenara altın atıyorum, kiramı da ödüyorum' demesi sosyal medyada yeni bir tartışma başlattı





AK Parti'nin yeni ekonomi modeli diyerek açıkladığı ve izlenilen politika sonucunda Türk Lirasının ciddi değer kaybetmesine neden olarak vatandaşı içinden çıkılamaz bir hale getirdiği düzen ne yazık ki devam ediyor.

Yıllarca çalışarak emekli olan ve artık rahat bir hayat sürmesi gereken emekli vatandaşlarımız artan enflasyon rakamları altında ödenen maaş nedeni ile ezdirildi. 

Geçtiğimiz günlerde yapılan bir sokak röportajında emekli bir vatandaşın muhabire söylediği sözler ise ağızları açık bıraktı. Öyle ki vatandaş 6 bin lira emekli maaşı aldığını dile getirerek her ay bir çeyrek altın kenara attığını üstüne de kirasını ödeye bildiğini söyledi. 

Söz konusu video sosyal medyada tartışmalara neden oldu. 

Beğendim
0
Sevdim
5
Beğenmedim
6
Üzgün
0
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap