SON DAKİKA



Haber > Gündem > Vatandaş işsizlikten bu halde!

Vatandaş işsizlikten bu halde!

28 Eylül 2017 Perşembe - 13:15




Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı aynı zaman AKP Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Kars'ta şeker fabrikasının kampanya dönemi açılışını yaptı.





Vatandaşların “Bakanımızı çok seviyoruz. 80 tane kadro istiyoruz” yazılı pankart açması dikkat çekti. Pankart açanların elini tek tek sıkan Ahmet Arslan kadro isteklerine karşılık üzerine düşeni yapacağını belirtti. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kars Şeker Fabrikasında 24’üncü kampanya döneminin başlaması dolayısıyla düzenlenen törene katıldı. Şeker Fabrikasında düzenlenen törene katılan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ı, işçiler, “Bakanımızı çok seviyoruz. 80 tane kadro istiyoruz” yazılı pankartla karşıladı. Bakan Arslan, işçilerle tek tek tokalaşarak bu konuda üzerine düşeni yapacağını belirtti.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda konuşan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, “Birlik zamanı, beraberlik zamanı, fabrikada da bu böyle, işçisiyle, çiftçisiyle, idarecisiyle, ilinin yöneticileriyle, milletvekilleriyle el ele birlik ve beraberlik içerisinde çalışırsanız işte sonuç ortada, 3-5 bin ton üretimden, şeker pancarı işleme anlamında söylemiyorum. Şeker üretiminden 15 bin ton şeker üretimine erişebiliyorsunuz. Her sene yüzde 50 artış demek. İnşallah önümüzdeki yıllarda bu çok daha fazla artacak. Şu anki kapasitemiz düne göre çok iyi ama yarına ilişkin beklentilerimizle kıyaslarsanız düşük. Kars Barajı ve yakında inşallah Koç Köy Barajı bunlar devreye girdiğinde elbette ki sulanabilir arazi artacak. Böylece biz yem bitkiciliği yapıp, oradan Kars'ın tarımını hayvancılığını geliştirebileceğimiz gibi daha fazla şeker pancarı ekebilme, dolayısıyla fabrikamızı yeteri kadar çalıştırabilme, hatta kapasitesinin üzerinde çalıştırabilme şansına sahip olabileceğiz. Onunla ilgili hiç şüpheniz olmasın ki, gerek ildeki paydaşlarımız, gerek iki milletvekili olarak biz Ankara'da gerekli takipleri yapıyoruz. Bununla ilgili hemşehrilerimiz emin olsunlar” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap