SON DAKİKA



Haber > Gündem > Vatandaş ihbardan korkuyor!

Vatandaş ihbardan korkuyor!

13 Ekim 2015 Salı - 09:57








Ankara’da gerçekleştirilen kanlı eylemin ardından istihbarat birimleri harekete geçti. 81 ilin güvenlik birimlerine uyarı yazısı gönderen istihbarat birimlerine şok bir cevap gittiği ortaya çıktı. Söz konusu yazıda, vatandaşların şüpheli gördükleri şahısları ihbar etmekten korktuğuna dikkat çekildi.

KORKUNÇ GERÇEK

Ankara’da 97 kişinin hayatını kaybettiği ve Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en kanlı eylemi olarak kayıtlara geçen terör saldırısının ardından MİT’in, tüm illerdeki emniyet ve jandarma ekiplerini uyardığı öğrenildi. Yapılan uyarının ardından Karadeniz Bölgesi’nde de harekete geçen güvenlik birimlerinin hazırladığı rapor korkunç bir gerçeği gözler önüne serdi.

ŞÜPHELİ KİŞİLER

Söz konusu rapora göre yetkililer, vatandaşlara özellikle şüpheli gördükleri araçların marka ve modelleri ile şahısların eşgallerine çok dikkat etmeleri gerektiğini vurguladı. Vatandaşların ise gerek kırsalda gerekse kent merkezlerinde şüpheli gördükleri şahısları kendi kimlikleri ortaya çıkar diye korktukları için 155 ve 156 telefonlarına bildirmedikleri belirtildi.

Kemal BEKTAŞ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap