SON DAKİKA



Haber > Gündem > Vatandaş gerekeni yapar

Vatandaş gerekeni yapar

21 Nisan 2015 Salı - 14:56




Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu CHP'nin seçim beyannamesini eleştirdi.





Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu CHP'nin seçim beyannamesine ilişkin, "Tabii ki seçim atmosferinde herkes her türlü vaatte bulunacaktır ama neticede vatandaşın da analiz kabiliyeti fevkalade iyi, gerekli analizleri yapar" dedi.

Müezzinoğlu "Anadolu'da bir söz var; 'Av için kuşlara yem atmak, cömertlik değildir' denilir. Hayırlı olur inşallah, vatandaş herkesin takdirini yapar. Konuşmak kolaydır, vadetmek kolaydır, yapmak zordur. Son 12 yılda neler yaptığımızı gösterdik. Bundan sonraki hedeflerimiz, 2023 vizyonu var, o vizyona istikrarlı bir şekilde millete bedel ödetmeden yolculuk yapıyoruz. Bütün bu başarıların arkasında siyasi bir irade var, istikrar var. Siyasi istikrar, ekonomik istikrarı getirdi, ekonomik istikrar da yatırımları ve kalkınmayı getirdi. Tabii ki seçim atmosferinde herkes her türlü vaatte bulunacaktır ama neticede vatandaşın da analiz kabiliyeti fevkalade iyi, gerekli analizleri yapar."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap