SON DAKİKA



Haber > Gündem > "Vatandaş, 'Ben buradayım' diyor"

"Vatandaş, 'Ben buradayım' diyor"

11 Haziran 2013 Salı - 11:04




Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, Kastamonu Belediyesi’ne gelerek Belediye Başkanı Turhan Topçuoğlu’nu makamında ziyaret etti.





Ziyarette Belediye Başkan Vekili Bahri Yavuz, Başkan Yardımcısı Mehmet Saim Sayan ile Başkanın oğlu Alptuğ Topçuoğlu da hazır bulundu. Öncelikle Başkan Topçuoğlu’na, geçtiğimiz yıl geçirmiş olduğu rahatsızlıktan dolayı geçmiş olsun dileğinde bulunan Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, ayrıca MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin de selam ve muhabbetini iletti. Genel Başkan Kılavuz, Başkan Topçuoğlu’na “Başkanım, size duacıyız. Sizi çok iyi gördüm, çok sevindim. Allah sizi başımızdan eksik etmesin” dedi. Türkiye’deki son siyasi gelişmeler üzerine bazı değerlendirmelerde bulunan Genel Başkan Kılavuz, MHP’nin İzmir ve Adana Mitingleri için “Daha önce böyle bir kalabalık görülmedi” ifadesini kullandı. Kılavuz, son gelişmeleri de “Vatandaş, artık ‘Ben buradayım’ diyor” şeklinde değerlendirdi. Samsun Ülkü Ocağı Başkanı Mehmet Batuhan Örs ile Kastamonu Ülkü Ocağı Başkanı Tarık Ziya Çağılcı ve Kastamonu teşkilat yöneticilerinin de bulunduğu ziyaretin sonunda hatıra fotoğrafı çektirildi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap