SON DAKİKA



Haber > Gündem > Vatana ihanetten yargılanacaklar!

Vatana ihanetten yargılanacaklar!

16 Temmuz 2016 Cumartesi - 10:16




Eski Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Öztürk ile EDOK Muhabere ve Destek Eğitim Komutanı Korgeneral İyidil hakkında vatana ihanet suçundan işlem b





Eski Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Akın Öztürk ile  Kara Kuvvetleri Eğitim ve Doktrin Komutanlığı (EDOK) Muhabere ve Destek Eğitim  Komutanı Korgeneral Metin İyidil hakkında, vatana ihanet suçundan işlem  başlatıldı.

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensubu askerlerin darbe girişimi  engellenirken, darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturmalar çerçevesinde,  Türkiye genelinde bin 300' ü aşkın FETÖ üyesi Türk Silahlı Kuvvetleri mensubu  gözaltına alındı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında eski  Hava Kuvvetleri Komutanı, Yüksek Askeri Şura üyesi Orgeneral Akın Öztürk ile EDOK  Muhabere ve Destek Eğitim Komutanı Korgeneral Metin İyidil hakkında vatana ihanet  suçundan işlem başlatıldı. İki general, vatana ihanetten hakim karşısına çıkacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap