SON DAKİKA



Haber > Gündem > Vatan toprağını koruyamadılar!

Vatan toprağını koruyamadılar!

22 Şubat 2015 Pazar - 16:19




MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, Süleyman Şah Türbesi ve Saygı Karakolu'nun yerinin değiştirilmesi amacıyla gerçekleştirilen operasyonla ilgili





Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Edirne İl Başkanlığı 4. Olağan İl Kongresi’ne katılmak için Edirne’ye gelen MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, dün gece gerçekleştirilen 39 tank, 57 zırhlı araç ve 572 personelle gerçekleştirilen Süleyman Şah operasyonuyla 38 asker ve kutsal emanetlerin Türkiye'ye getirilmesini eleştirdi. MHP’li Adan, Süleyman Şah operasyonu ile ilgili konuşmasında şunları söyledi:

“Sabahleyin kekeleyerek Başbakan’ı dinledim. Ne dediği belli değil. Hangi bilgiyi verdiği belli değil. Süleyman Şah Türbesi, Edirne gibi vatanımız, Ağrı gibi Erzurum gibi vatanımız. Öksürdüğümüzde sesi duyulan Süleyman Şah Türbesi’nin nasıl boşaltıldığı anlatılıyor. 400 yıl yönettiğimiz bu coğrafyada boynumuzun ne kadar eğik olduğunu ortaya koydular. Suriye, Irak, İran, Afganistan, Yunanistan, Bulgaristan Erzurum gibi bildiğimiz yerler bizim. Buraları 400 yıl onurlu bir şekilde, adaletli bir şekilde yönettik ama Suriye’de uçağımız düşürülürken boyun büken bugünkü iktidar, Marmara Gemisi’nde dokuz vatandaşımızın kafasına kurşun sıkılırken çaresiz kalan bu iktidar. 'Dünya lideriyim' diye televizyonlarda gezen bugünkü Cumhurbaşkanı dün Süleyman Şah Türbesi’nde askerlerimizi alıp geldiler. Vatan toprağını koruyamadılar.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap