SON DAKİKA



Haber > Gündem > Valilikten muhalefete 15 Temmuz ayıbı! Saadet Partisi tepki gösterdi

Valilikten muhalefete 15 Temmuz ayıbı! Saadet Partisi tepki gösterdi

15 Temmuz 2022 Cuma - 12:19




15 Temmuz 6. yıldönümü münasebetiyle Şanlıurfa Valiliği tarafından yapılan basın toplantısına sadece AKP İl Başkanı’nın davet edilmesine Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Niyazi Yanmaz sitem etti.





Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlamalarına katılımın yüksek olması için bir basın toplantısı gerçekleştirirken bu toplantıya sadece  AKP İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı çağrıldı. Yapılan bu ayıp karşısında Saadet Partisi Şanlıurfa İl Başkanı ve eski milletvekili Mustafa Niyazi Yanmaz  "Biz Tanzanya’daki partinin il başkanı mıyız?" diye tepki gösterdi.

"AKP İL BAŞKANI HANGİ SIFATLA KATILIYOR"

Mustafa Niyazi Yanmaz, “Vali değişti, mantık değişmedi” eleştirisi yaparak şunları dile getirdi:

“Sayın Valim, biz Tanzanya'daki partinin il başkanı mıyız? Resmi açıklamaya iktidar partisi il başkanı hangi sıfatla katılıyor? Saygılar."

Toplantıyı Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan sosyal medya hesabından, “Tek ses, tek yürek olalım” çağrısıyla yaptığı paylaşımda vatandaşlara katılım çağrısında bulundu. Şanlıurfa Valiliği ise resmi sosyal medya hesabından, “Valimiz Ayhan'a basın toplantısında milletvekillerimiz, yerel yönetimlerimiz,  Ak Parti İl Başkanlığımız ve Sivil Toplum Kuruluşlarımız eşlik etti” şeklinde ifadelerde bulundu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap