SON DAKİKA



Haber > Gündem > Vaatleri yerine getirmenin gururu içerisindeyiz

Vaatleri yerine getirmenin gururu içerisindeyiz

22 Mart 2016 Salı - 17:10




AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, ‘Taşeron işçilerin beklediği kadroyla’ alakalı önemli açıklamalar yaptı.





Kamuda çalışan 700 bin taşerona adım adım kadro verileceğini açıklayan Başkan Revi, “Kamuda asıl işlerde çalışan taşerona kadro verileceğine dair seçim vaadimiz vardı. Bakanlar Kurulumuzun kararıyla birlikte 1 Kasım 2015 tarihinden önce hem asıl işlerde hem de yardımcı işlerde çalışan taşeron işciler kadroya alınacak. Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun dediği gibi ‘Dışarı tek bir taşeron işçi kalmayacak’ ve emeklilik hakkını elde etmemiş olanları da kamuya alacağız” şeklinde konuştu.

ADİL VE EŞİT BİR ŞEKİLDE OLACAK

Söz konusu düzenlemeden yaklaşık 700 bin çalışanın yararlanacağını belirten Başkan Revi, “Kadroya alınacak olan tüm işçiler, diğer işçilere tanınmış olan tüm özlük haklarından yararlanacak” dedi. AK Parti olarak 1 Kasım’dan önce verdikleri vaatleri kısa ve uzun vadeli bir şekilde yerine getirdiklerini hatırlatan Başkan Revi, “Birçok alanda olduğu gibi vatandaşlarımızın çalışma hayatlarına dair vermiş olduğumuz bu vaatleri de söz verdiğimiz süre zarfında yerine getirmenin gururu içerisindeyiz. Taşeron işçilerimizin yüzünü güldüren bu düzenleme de adım adım adil ve eşit bir şekilde uygulanacaktır.” diye konuştu. Revi, Trabzon’un mega projeleri gibi vatandaşın hayatına dokunan projelerin de tek tek yerine getirileceğini özellikle belirtti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap