SON DAKİKA



Haber > Gündem > Vaatler artık gerçekleşsin

Vaatler artık gerçekleşsin

25 Mart 2018 Pazar - 10:23




Vatandaşlar AK Parti Trabzon 6. Olağan İl Kongresi’nde konuşacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan vadedilen yatırımlar konusunda müjdeli ha





KONGREDE KONUŞACAK

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Trabzon’da vatandaşlarla buluşacak. Hayri Gür Spor Salonu’nda yapılacak olan AK Parti Trabzon 6. Olağan İl Kongresi’nde konuşacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan vatandaşlar müjdeli haber bekliyor. 

PROJELER AÇIKLANSIN

Önemli yatırımlar bekleyen Trabzon’da; Kanuni Bulvarı, Çevre Yolu, Şehir Hastanesi, Araklı çöp tesisi, Yatırım Adası ve Avni Aker Stadyumu’nun yerine yapılması planlanan Kent Park projeleri hakkında vatandaşlar Erdoğan’dan yüreklere su serpecek açıklama yapmasını ümit ediyor.

EN ÖNEMLİ DEĞER

Vatandaşlar ayrıca bölge ekonomisinin en önemli değeri olan fındık fiyatları konusunda Erdoğan’dan açıklama bekliyor. Şehrin göbeğinde atıl durumda kalan çimento fabrikasının yerine kentin nefes alacağı bir proje de beklentiler arasında.

Selahattin ÖZCAN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap