SON DAKİKA



Haber > Gündem > Uzlaşılan maddeler milleti güldürüyor

Uzlaşılan maddeler milleti güldürüyor

15 Temmuz 2013 Pazartesi - 09:03




Destici, "Torba Kanunu kadar Anayasa’yı önemsemiyorlar. Torba Yasası’nın içerisindeki maddeler kadar yeni Anayasa’yı önemsemiyorlar. Onlar, kendi ikti





Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Torba Kanunu kadar Anayasa’yı önemsemiyorlar. Torba Yasası’nın içerisindeki maddeler kadar yeni Anayasa’yı önemsemiyorlar. Onlar, kendi iktidarlarını sürdürecek yeni yasalarla meşguller. Onlar, Meclis'teki konumlarını koruyacak bir düzenleme istiyorlar. Ben bunu sırf iktidar partisi için söylemiyorum. Muhalefet partisi de, yavru muhalefet partisi de aynı. Bu Meclis'ten yeni bir Anayasa çıkmaz. Büyük Birlik Partisi Meclis'te olmadan Türkiye yeni bir Anayasa’ya kavuşamaz" dedi. Üzerinde uzlaşılan maddelerin milleti güldürecek maddeler olduğunu savunan Destici, şöyle dedi: "Bunları tartışmanın, bunları milletin önüne getirmenin, büyük bir iş yapmış ve başarmış gibi bunları söylemenin bir anlamı yok ki. Bunlar zaten yapılması gereken şeyler. Yani siz 2 yıldır, milletvekilliği ile bağdaşman işleri mi konuştunuz? Siz 2 yıldır, ormanların korunması ve geliştirilmesini mi konuştunuz? Kamuoyunu bunlarla mı meşgul ettiniz? Milletin sizden beklentisi bu değil. Milletin beklentisi esas konularda mutabakat sağlanması ve Türkiye’nin tam demokratik sivil bir Anayasa’ya kavuşması, Meclis’in demokratik bir seçim ile oluşması."
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap