SON DAKİKA



Haber > Gündem > Uyuşturucuyu sakladıkları yer ağızları açık bıraktı! Saman balyalarının arasından 279 kilo uyuşturucu çıktı

Uyuşturucuyu sakladıkları yer ağızları açık bıraktı! Saman balyalarının arasından 279 kilo uyuşturucu çıktı

01 Eylül 2023 Cuma - 11:58




Mersin'de narkotik polis ekiplerinin otoban girişinde durdurulan saman yüklü bir tırda yaptığı aramada çuvallarının arasına gizlenmiş 278 kilo 895 gram esrar ile mutfak tüpünün içerisine gizlenmiş 77 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.





Mersin İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, kente yüklü miktarda uyuşturucu getirileceği bilgisine ulaşan Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı.

Yapılan teknik ve fiziki takip sonucu Adana-Mersin Otobanı uygulama noktasında önlem alan ekipler, saman yüklü bir tırı durdurdu.

Araçta yapılan aramada saman balyaları arasına gizlenmiş 348 paket halinde 278 kilo 895 gram esrar ile mutfak tüpü içerisine zulalanmış 77 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.  Olayla ilgili M.B. adlı şahıs gözaltına alınırken, soruşturmanın sürdüğü bildirildi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap