SON DAKİKA



Haber > Gündem > Uyuşturucu baronuna Mersin'de kıskaç

Uyuşturucu baronuna Mersin'de kıskaç

22 Aralık 2023 Cuma - 10:29




Mersin’de uluslararası uyuşturucu ticareti şüphelisi şahıs G-42 koduyla aranan Zafer Ramadan, MİT'in de yardımıyla düzenlenen operasyonda yakalandı.





Türkiye'de gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonları sonuç vermeye devam ediyor. Uyuşturucu ticaretinde dikkat çeken noktalardan biri olan Mersin'de 'G-42' koduyla aranan uluslararası uyuşturucu baronu ’Zafer Ramadan’ isimli şüpheli yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Mersin Mit Bölge Başkanlığı ve Mersin İstihbarat Şube Müdürlüğünün ortak çalışması neticesinde, uluslararası uyuşturucu ticaretine yönelik yapılan teknik ve fiziki çalışmalarda, G-42 koduyla aranan uluslararası uyuşturucu baronu Zafer Ramadan’ın Mersin’de olduğu bilgisine ulaşıldı.

Teknik ve fiziki takibin ardından elde edilen bilgiler doğrultusunda merkez Mezitli ilçesi Akdeniz Mahallesi’nde özel harekat ve drone destekli düzenlenen operasyonda, uyuşturucu baronu Zafer Ramadan yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap