SON DAKİKA



Haber > Gündem > Üsteğmenin cansız bedenine ulaşıldı!

Üsteğmenin cansız bedenine ulaşıldı!

19 Şubat 2015 Perşembe - 11:24




Denizli’nin Sarayköy ilçesinde bindikleri lastik botun Büyük Menderes Nehri'nde ağaç dalına takılıp alabora olması sonucu akıntıya kapılarak kaybolan





İstanbul'daki 4. Kara Havacılık Alay Komutanlığı'nda görevli ve bir yılık evli Pilot Üsteğmen Burak İz, izinli olarak geldiği memleketi Denizli'nin Sarayköy ilçesinde 3 Şubat günü saat 10.30 sıralarında ördek avlamak için 3 arkadaşıyla lastik bota binerek Büyük Menderes Nehri'ne açılmıştı. Kabağaçlar mevkiinde bir ağaç dalına takılan bot alabora olmuş, akıntıya kapılan Üsteğmen İz gözden kaybolurken, diğer 3 arkadaşı bir ağaç dalına tutunarak sürüklenmekten kurtulmuştu. Kayıp Pilot Üsteğmen İz'in bulunması için Denizli İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Deniz Polisi, Ulusal Medikal Kurtarma (UMKE) ekipleri ve jandarma, Aydın Jandarma Bölge Komutanlığı ile Ege Ordu Komutanlığı'ndan gelen 2'si termal kameralı 3 helikopterle gece gündüz aramalar yapıldı. Burak İz'in eşi beden eğitimi öğretmeni Sinem İz, annesi ve babası, pilot arkadaşları ve diğer yakınları da bölgeye gelerek nehir kenarındaki sazlıklarda arama yaptı. Kara Pilot Üsteğmen Burak İz'in cansız bedenine bugün sabah saatlerinde ulaşıldı. 17 gündür süren aramalar neticesinde Burak İz’in cesedi Bogazkent Feslek Regülatörü’nde bulundu. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap