SON DAKİKA



Haber > Gündem > Üs bölgesine saldıran PKK'lılar öldürüldü!

Üs bölgesine saldıran PKK'lılar öldürüldü!

12 Haziran 2016 Pazar - 15:56




Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde üs bölgesine silahlı saldırıda bulunan 6 terörist güvenlik güçlerince öldürüldü. İki noktaya hava harekatı düzenlendi.





Türk Silahlı Kuvvetleri'nden yapılan açıklamada, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde bir üs bölgesine silahlı saldırıda bulunan 6 bölücü terör örgütü mensubu teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Batman’ın Sason ilçesinde icra edilen operasyonda ise, el yapımı patlayıcı yapımında kullanılan 2 kilogram C4 patlayıcı, 25 kilogram amonyum nitrat, 5 silikon, 9 koli bandı, 5 bin metre bobin teli, 200 metre elektrik kablosu ve 12 elektrik bandının ele geçirildiği ifade edildi.

SİİRT VE ŞIRNAK KIRSALINA HAVA HAREKATI

Öte yandan askeri kaynaklardan alınan bilgiye göre, Siirt’in Eruh ilçesi ve Şırnak’ın Beytüşşebap kırsalına düzenlenen hava harekatı ile bölgede tespit edilen 6 hedef imha edildi.  Askeri kaynaklardan alınan bilgiye göre, Siirt’in Eruh ilçesi ve Şırnak’ın Beytüşşebap kırsalına Türk Hava Kuvvetleri'ne ait savaş uçakları ile hava harekatı düzenlendi. Düzenlenen hava harekatı sonucu bölgede tespit edilen 6 hedef ateş altına alınarak imha edildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap