SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ünlü gazeteciden kritik İmamoğlu açıklaması: Tarihi skandalı açıkladı

Ünlü gazeteciden kritik İmamoğlu açıklaması: Tarihi skandalı açıkladı

04 Şubat 2022 Cuma - 17:20




Gazeteci-Yazar Yılmaz Özdil gazeteci Tuba Emlek'in youtube kanalına konuk oldu. Özdil gündeme ilişkin çarpıcı değerlindirmede bulundu.





Gazeteci-Yazar Yılmaz Özdil, son dönemde siyasete damga vuran İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İngiltere başkonsolosunun  balık restoranında yemek yemesine ilişkin konuştu

''MOBESE GÖRÜNTÜLERİ BÜYÜK SKANDALDIR''

Özdil Ekrem İmamoğlu ve başkonsolosun mobese kameraları görüntülerini servis edilmesinin büyük bir skandal olduğuna dikkat çekti. Bu işin sadece İmamoğlu'nu karalama propagandasının çok daha ötesinde bir olay olduğunu ifade etti. Bu olayın Türkiye'nin prestijine ciddi bir zarar verebileceğini hatta uluslararası krize yol açabileceğini belirtti. Bu durumun büyük bir güvenlik zafiyeti olduğunu vurguladı.

ÖZDİL'DEN SUİKAST HATIRLATMASI

Özdil, 2003 yılında İstanbul'da İngiltere başkonsolosu  Roger Short’un öldürülmesini hatırlattı. Bir başkonsolosun görüntülerinin deşifre edilmesinin terör saldırısına tehdide neden olabileceğini ifade etti.


2003'TE NELER YAŞANMIŞTI?

2003 yılında İstanbul Levent’te bulunan İngiliz HSBC Bank önünde bir patlama meydana gelmişti, Hemen ardından da Beyoğlu’ndaki İngiliz Konsolosluğu’nda patlama yaşanmıştı. Patlamalarda, aralarında İngiliz Başkonsolosu Roger Short’un da bulunduğu 27 kişi hayatını kaybetmiş, 500’e yakın kişi de yaralanmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap