SON DAKİKA



Haber > Gündem > Üniversite öğrencisi gencin katillerine ceza yağdı

Üniversite öğrencisi gencin katillerine ceza yağdı

23 Haziran 2012 Cumartesi - 16:12




Ordu Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Muhasebe Bölümü 1’nci sınıf öğrencisi 18 yaşındaki Enes Çelenk’i kız meselesi yüzünden döverek öldürdüğü iddia ed





Sanıklardan 1’i ömür boyu hapis cezasına çarptırılırken, 4’üne 12.5 yıl ile 25 yıl arasında değişen hapis cezaları verildi. Ordu’nun Bahçelievler Mahallesi’nde 2010 yılı Aralık ayında meydana gelen olayda, iddialara göre üniversite öğrencisi Enes Çelenk ile 22 yaşındaki Ümitcan Yılmaz, kız meselesi yüzünden tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Yılmaz’ın yanında bulunan arkadaşları 20 yaşındaki Okan Aksu, 21 yaşındaki Tayfun Kılıç, olay günü 17 yaşında olan Zeki Aktaş ile 17 yaşındaki E.K. da karıştı. 5 kişi üniversiteli genci sokak ortasında tekme tokat döverek hastanelik etti. Ordu Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan Çelenk, 4 gün sonra hayatını kaybederken, polis genci döverek ölümüne neden olan 5 kişiyi kısa sürede yakaladı. Nöbetçi Mahkemeye sevk edilen sanıklar tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap