SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ümit Özdağ'dan sosyal medyayı sallayan paylaşım!

Ümit Özdağ'dan sosyal medyayı sallayan paylaşım!

19 Ağustos 2022 Cuma - 10:34




Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, göçmen kaçakçılığından ceza yediğini ifade eden bir kişinin videosunu paylaştı. Özdağ paylaşımında 'Seni Zafer Turizm'de işe alacağım' dedi.





Sosyal medyayı en aktif kullanan siyasilerden olan Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, yaptığı bir paylaşımla yine gündem oldu. Bir göçmen kaçakçısının sokak röportajını paylaşan Özdağ, "Seni Zafer Turizm’de işe alacağım." diyerek paylaştığı video ile sosyal medyada çok konuşuldu.

Videoda konuşan şahıs, "3 gün önce cezaevinden çıktım. Neden ceza yedim biliyor musunuz? Göçmen kaçakçılığından. Nedir biliyor musun? Bu göçmenleri yabancı ülkeye gönderiyorum diye bak. Ben Türkiye'yi boşaltıyorum, onlar burayı dolduruyor. Ama ben ceza yemişim dayıcığım ceza. Neyine şükredeyim? Ben boşaltıyorum, adam yine bana ceza veriyor ya." ifadelerini kullanıyor. Şahsın sözlerine şaşıran muhabir ise "Gördüğüm en değişik röportaj" diyerek duygularını dile getiriyor.


 

Beğendim
3
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap