SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ümit Özdağ'dan seçim çıkışı: Erdoğan çok yorgun onun için iyi olacak

Ümit Özdağ'dan seçim çıkışı: Erdoğan çok yorgun onun için iyi olacak

25 Ocak 2023 Çarşamba - 17:08




Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, katıldığı bir programda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili konuşan Özdağ, "Erdoğan çok yorgun onun için de iyi olacak" dedi.





Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ,  Ankara Masası YouTube kanalına konuk oldu. Programda konuşan Özdağ, Sinan Ateş suikastı ile Cumhurbaşkanlığı seçimleri konusunda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş cinayeti soruşturması ile ilgili konuşan Özdağ, “Bu davanın zaman aşımı 20 yıl. Bu iktidar muhakkak gidecek. Buradan kaçamazsınız. Buradaki suçlular gerçek azmettiriciler, pazarlıkları yapanlar, kimlerle pazarlık yapıldı, kimler reddetti bunları biz duyuyoruz” dedi.

"ERDOĞAN ÇOK YORGUN"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın artık çok yorgun olduğunu ve Türkiye'ye hiçbir şey katamayacağını söyleyen Özdağ, "Biz ve ittifak görüşmeleri yaptığımız diğer partilerin genel başkanları, Türkiye’nin Erdoğan’ı aşması gerektiğine inanıyoruz. AKP’yi aşması gerektiğine inanıyoruz. AKP’nin iyiliği için de Erdoğan’ın iyiliği için de geçerli. Çünkü artık yorgun, yıpranış ve Türkiye’ye hiçbir şey veremeyecek bir Erdoğan var. Erdoğan dışında bir AKP yok. Erdoğan dışında bir AKP’nin seviyesi bir AKP’li milletvekili ortaya koydu. Erdoğan’ın ayakkabısını yalamaktan bahsetti. Bence otursun yesin." ifadelerini kullandı.

NE MUHALEFETLE NE İKTİDARLA YAKINLAŞMAMIZ SÖZ KONUSU DEĞİL


“Bakıyoruz; Erdoğan 1921 anayasası diyor. Altılı masa da 1921 anayasası diyor. 1921 anayasasında devler Türk devleti değil, cumhuriyet yok, özerk yapıya müsaade edilen bir yaklaşım var. 1921 anayasasına gitmek demek; devleti yeniden kurmak demek. Biz de diyoruz ki, ‘Atatürk’ün kurduğu devlet doğru bir şekilde kurulmuştur.’ Biz, 1924 anayasasından hareket ediyoruz. Bu noktada ne muhalefetle ne iktidarla yakınlaşmamız söz konusu değil.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap