SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ulusoy'dan yol haritası

Ulusoy'dan yol haritası

03 Mart 2015 Salı - 11:54




AK Parti Milletvekili Aday Adayı Ahmet Ulusoy, Trabzon’un kısa, orta ve uzun vadeli gelişim planlarının yapılması ve hayata geçirilmesi gerektiğini sö





AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Ahmet Ulusoy, ziyaretleri kapsamında Trabzon Ticaret Borsası’ndaydı. Borsa Meclis Başkanı Mehmet Cirav, Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Güngör Köleoğlu ve bazı yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet eden Ulusoy, borsa yönetiminden milletvekilliği aday adaylığı sürecinde destek beklediğini söyledi. Köleoğlu, Ulusoy’a hayırlı olsun dileklerini ilettikten sonra "Ticaret Borsası olarak bu süreçte önemsendiğimizi biliyoruz. Bundan dolayı Trabzon’un sorunları ve çözüm önerileri hakkında bir dosya hazırladık ve kendimize göre şehirde yapılması gerekenleri buraya yazdık" dedi. Daha sonra Başkan Köleoğlu, bu dosyayı aday adayı Ulusoy’a teslim etti.

TRABZON’U DEĞERLENDİRDİ

Dosyayı kesinlikle okuyup değerlendireceğini açıklayan Ulusoy, "Ciddi bir envanter eksikliğimiz var. İş gücü envanteri yok, tarım envanteri yok, sanayi envanteri yok, sosyal dokuya ilişkin kayıtlar güncel ve güvenilir değil ve de fiziki mekan envanteri yok. Envanteri (sahip olunanları) bilmeden gelecek planları yapılırsa, alınacak kararlar sadece günü kurtarma anlamına gelecek" dedi. Ulusoy, şehrin kısa, orta ve uzun vadeli gelişim dinamiklerini ortaya koyan master plana ihtiyacı olduğunu, bunun da sinerjiyle gerçekleşebileceğini vurguladı.

ÇEVRE YOLU ŞART

Ulusoy, "Şehrin gelişmesinin başlangıç noktası fiziki mekan oluşturma, şehri güneye taşımaktan geçiyor. Her yeni yatırım için mutlaka yeni fiziki mekana ihtiyaç duyulmaktadır. Mesela 1 milyon nüfuslu kent merkezine sahip olmak istiyoruz. Fakat şehrin şu anki fiziki yapısı buna müsait değil. Bu noktada çevre yolunun hayata geçirilmesi büyük önem taşıyor" ifadelerini kullandı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap