SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ulusoy'a büyük destek

Ulusoy'a büyük destek

18 Şubat 2015 Çarşamba - 00:14




Milletvekili aday adaylığını açıklayan Ahmet Ulusoy’a Of ve Sürmene’den destek sesleri yükseldi. Ulusoy, Trabzon için aralıksız çalışacağını söyledi.





AK Parti Trabzon milletvekili aday adaylığını açıklayan Ahmet Ulusoy, Of ve Sürmene’de belediye başkanlarını ve ilçe teşkilatlarını ziyaret etti. Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ile sıcak sohbetler gerçekleştiren Ulusoy, “Çok istişare ettim, öncelikle ‘Ben bu sosyal sorumluluk yükünü taşıyabilir miyim’ diye çok düşündüm ve dostların güçlü manevi desteğiyle de aday olmaya karar verdim’’ dedi.

TAM DESTEK

Başkan Sarıalioğlu ise “Hem temayül aşamasında hem de sonraki süreçte tüm kalbimizle sizi destekleyeceğiz ve hemşeri olarak da bu borcumuzdur” ifadelerini kullandı.

SÜRMENE ZİRVESİ

Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün ve bazı belediye meclisi üyelerini makamında ziyaret etti. Başkan Üstün’le oldukça samimi ortamda geçen sohbette bir ara belediyenin genel durumuna ve özellikle yaşanılan mali sıkıntılara değinildi. Ülke Geneli ve yerel ekonomik konularla ilgili kapsamlı fikir teatisinde bulunuldu ve sonrasında belediyeden ayrıldı.


SİZİN ADAYINIZIM 

Sürmene İlçe Başkanı Aydın Bayraktar’ı da ziyaret eden Ulusoy “Aday olmak için bir yerlerden Trabzon’a gelmedim. Sizlerin arasından çıkan bir adayım” ifadelerine yer verdi. Ulusoy, hem genel ekonomiyle hem de bölge ekonomisiyle yakından ilgilendiğini belirterek kamu ekonomisi ve maliye politikası alanında uzun yıllar ders verdiğini aktardı. Ulusoy, Başkan Bayraktar’dan ilçenin beklentilerini de dinleyerek bu konu da çalışmalar yapacağını dile getirdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap