SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ulusoy, Ticaret Odası'nı ziyaret etti

Ulusoy, Ticaret Odası'nı ziyaret etti

20 Şubat 2015 Cuma - 15:25




Ak Parti Milletvekili aday adayı Prof. Dr. Ahmet Ulusoy Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu’nu ziyaret etti.





Konuşmanın henüz başında Hacısalihoğlu, Ulusoy’a hitaben "Üniversiteden aday olabilecek en etkili kişiydiniz çünkü öğretim üyeliğinin yanında gerek bölge için yaptığınız projelerle gerekse de gazete gazete yazılarınızla piyasadan hiç kopmayan bir profesör oldunuz" demesi üzerine, Başkana teşekkürde bulunan Ulusoy, "Ticaret ve Sanayi odasının Trabzon’un gelişmesinde taşıdığı potansiyeli çok önemsiyorum ve özelliklede sizin döneminizde bu odanın projeler üreten bir oda olduğunu görmek beni fazlasıyla mutlu ediyor. Arsin yatırım adası projesini gündeme getirmeniz ve kabul ettirmeniz takdire şayan bir hareketti. Bizde en kısa zamanda hayata geçirilebilmesi için bu projenin takipçisi olacağız" dedi. Ulusoy sözlerine şöyle devam ederek, "Akademik hayatımda genel makro ekonomik konular üzerine çalıştım fakat bunun yanında bölgede yaşayan bir birey olduğum için bölgesel konularla ilgilenmeyi kendi sosyal sorumluluk görevim olarak gördüm. Zaten üniversitelerin kuruluş amaçlarında biriside bölgesel kalkınmaya katkı sağlamaktır" dedi ve ABD’de ki Silikon Vadisi – Stanford Üniversitesi örneğini verdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap