SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ulusoy hasta kadınları mutlu etti

Ulusoy hasta kadınları mutlu etti

07 Mart 2015 Cumartesi - 17:59




AK Parti milletvekili aday adayı Prof. Dr. Ahmet Ulusoy Trabzonlu kadınların dünya kadınlar gününü kutladı ve onlara çiçek takdim etti.





Aynı zamanda Hastane ziyaretinde de bulunan Ulusoy buradaki hasta ve yakınların kadınlar gününü kutlayarak geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Kendilerine çiçek takdim edilen hastaların morallerindeki düzelme Ulusoy’u fazlasıyla mutlu etti. Bu arada kadınlar gününün öneminden ve tarihinden de bahseden Prof. Dr. Ahmet Ulusoy ‘’Her ne kadar Türkiye kadınlar gününü 1921 yılında resmi olarak kabul etmiş olsa da, dinimiz bunun önemini 1400 yıl önce bize bildirmiştir ve kadınlarımızın bizim üzerimizde hakları vardır’’ söyleminde bulundu. Yine peygamber efendimizin veda hutbesini hatırlatan Ulusoy burada kadınlarımızla iligili söylenen ‘’Ey insanlar! Kadınların haklarını gözetmenizi ve bu hususta Allah'tan korkmanızı tavsiye ederim. Siz kadınları, Allah'ın emaneti olarak aldınız’’ sözüne dikkat çekerek kadının değeri ve önemine vurgu yaptı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap