SON DAKİKA



Haber > Gündem > Uluslararası altın fındık turnuvası sona erdi

Uluslararası altın fındık turnuvası sona erdi

09 Temmuz 2012 Pazartesi - 11:24




Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Judo İl Temsilciliği tarafından organize edilen “Uluslararası Altın Fındık Judo Turnuvası” sona erdi.





Bu yıl 13’üncüsü düzenlene turnuvaya genç erkekler kategorisinde Türkiye’den Türkiye Judo Genç Milli Takımı’nın yanı sıra, Samsun, İzmir, Ordu, Rize’den ,Azerbaycan, Özbekistan, Gürcistan ve Rusya’dan toplam 84 sporcu katıldı. Ordu Atatürk Kapalıspor salonunda iki gün süren turnuvanın ilk gününde ferdi maçlara çıkan sporcular ikinci gününde takımları için mindere çıktılar. Bir birinden zevkli maçların olduğu turnuvanın madalya töreni ise bugün düzenlendi. Madalya törenine Ordu Valisi Orhan Düzgün, Ordu Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ömer Yılmaz katıldı. Kupaları takımlara Ordu Valisi Orhan Düzgün verirken sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Judo İl Temsilcisi Derya Çalışkan, bu turnuvanın düzenlenmesindeki amacın genç sporcuları olimpiyatlara hazırlamak olduğunu ifade ederek şunları kaydetti; “Uluslararası Altın Fındık Judo Turnuvası 13 yıldır devam etmektedir. Bu turnuvayı düzenlememizdeki amaç genç sporcularımızı olimpiyatlara hazırlamaktır. Bu turnuvaya katılan gençler Avrupa’da ülkelerini ve takımlarını temsil eden sporculardır. Yapılan maçlarda kalite ortaya zaten çıkmıştır” dedi. ‘TURNUVADA DERECEYE GİREN SPORCULARIN İSİM LİSTESİ İSE ŞU ŞEKİLDE’ - 55 kiloda birinci Ahmet Beyaztoprak (İzmir), ikinci Ferdi Altın(Türkiye), üçüncü, Giorgi Chkhaberıdze(Gürcistan), Abdullatif Kopuz(Rize) - 60 kiloda birinci Leri Tchedilleze (Gürcistan), ikinci Beka Shavdatuashvılı(Gürcistan), ûçüncü Zviad Khubuluri(Gürcistan), Ömer Savcı(Türkiye), - 66 kiloda birinci Nugzari Kurusbediani (Gürcistan), ikinci Giorgi Muzashvılı(Georgia) ,üçüncü Marat Rabadanov(Rusya), Furkan Siscioğlu(Ordu) - 73 kiloda birinci İlker Güldüren(Ordu), ikinci Murat Bektaş(Türkiye), üçüncü Murat Soley(Samsun), Jaba Lıpatlıanı(Gürcistan) - 81 kiloda birinci Otar Tkeshelashvılı(Gürcistan), ikincii Alper Kombak(Ordu), üçüncü Alp Kaan Yalçın(Ordu), Tevekkul Abdullayev(Azerbaycan) - +81 kiloda birinci Rost Khakhaleishvili(Gürcistan), ikinci Ömer Koçak(Türkiye), üçüncü Umid Tursunov (Özbekistan), Vadim Rasulov(Rusya) - Takım halinde Ordu Judo Takımı birinci olurken Gürcistan ikinci Özbekistan ise üçüncü oldu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap