SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ülkü Ocakları'ndan Başsavcı ziyareti

Ülkü Ocakları'ndan Başsavcı ziyareti

23 Ocak 2015 Cuma - 17:21




Trabzon Ülkü Ocakları İl Başkanı Mihrab Altınışık Trabzon Cumhuriyet Başsavcısı Hayreddin Akçıl'ı ziyaret etti.





Ziyarette ağırlıkla Trabzon şehrinin sorunları ve toplumsal meseleler hakkında konuşuldu. İl Ocak Başkanı Mihrab Altınışık, "Toplumsal ve ahlaksal meselelere millet olarak duyarlılık göstermek zorundayız. Günümüzde Sokaklar gençliğimiz ve geleceğimiz için çok kötü durumdadır. Uyuşturucu yaşının giderek düştüğü şehrimizde uyuşturucuya karşı mücadelemize devam edeceğiz. Eğitimden öte hiç bir şey yoktur. .Çabamız Ahlaki, fikri ve insani değerlerin harman olduğu iyi bir gençlik yetiştirebilmektir" dedi.  

Ziyaretten duyduğunu memnuniyeti dile getiren Cumhuriyet Başsavcısı Hayreddin Akçıl Ülkü Ocaklarına çalışmalarında başarılar dileyerek teşekkürlerini bildirdiler. ​Ziyaretin ardından Trabzon  Ülkü Ocakları İl Başkanı Mihrab Altınışık Cumhuriyet Başsavcısı Hayreddin Akçıl'a Trabzon Ülkü Ocakları takvimi, Türk Bayrağı ve Emine Işınsu'nun "Sancı" adlı kitabını hediye etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap