SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ülkem için yola çıktım

Ülkem için yola çıktım

05 Mart 2015 Perşembe - 10:26




2015 genel seçimlerine doğru hazırlıklar devam ederken MHP’den aday adaylığını açıklayan Hüseyin Kıran da iddialı geliyor.





Kıran, Türkiye’de ekonomik, sosyal ve kültürel olarak bir çöküşün sürdüğünü iddia ederek, "Yaşanılan süreç bağımsız ülke anlayışının yanı sıra üniter yapımızı da tehlikeye koymaktadır. AKP ve HDP kol kola seçime girme hazırlığı yaparken HDP’nin yüzde 10 barajına rağmen bundan önceki seçimlerin aksine seçime parti olarak girme isteği de gelinen süreçte işbirliğini gözler önüne sermektedir. HDP meclise girememesi halinde Diyarbakır’da kendi Kürt parlementosunu kuracaktır. Çözüm süreç olarak dayatılan çözülme süreci ve Büyük Ortadoğu Projesi’nin hayata adım adım geçirilmesi Türkiye önündeki en büyük engeldir. Biz bu oyunu bomak için MHP’den aday olduk. Bu ülkenin MHP’ye ihtiyacı olduğu da yaşanan gelişmelerde açık açık ortaya çıkmaktadır. Vatanını seven bir fert olarak ben de MHP’den aday adayı olarak Trabzon’uma ve ülkeme siyasi arenada hizmet etmek istiyorum" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap