SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ülkem için hizmet edeceğim

Ülkem için hizmet edeceğim

18 Mart 2015 Çarşamba - 00:41




Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden Ak Parti Milletvekili aday adayı Bakan Yardımcısı Muhammet Balta basına övgü yağdırdı.





Trabzon’umuzda hem İl Genel Meclis üyeliği dönemimizde, hem İl Genel Meclis Bakanlığı dönemimizde ve Bakan Yardımcılığı dönemimizde şehrimize yapılan yatırımlarda bütün projelerde şehrimizin temel dinamiği olan basınımızdan çok büyük destek aldık. Yaptığımız çalışmaların en ücra köşelere ulaşmasında siz değerli basınımız aracı oldu. Bazen yapıcı eleştirileriniz oldu, desteklediniz, moral verdiniz, bizler her zaman bu durumdan mutlu olduk. Sizi kaleminizle, kameralarınızla sevdik. Trabzon basının eleğinden geçerek Ankara’da Bakan Yardımcılığı yapmak benim avantajım oldu. Bu anlamda sizlere çok teşekkür ediyorum. Ak Parti’den aday adaylığı dönemimde de sizlerin çok büyük destekleri oldu. Trabzon’umuzda şuan çok seviyeli ve karnaval havasında bir süreç var. 7 Haziran’dan sonra da böyle olacak. Eğer 7Haziran’da Milletimiz onay verir vekil seçilirsek sizlerle ortak çalışmalar yapacağımızı ve her zaman sizlerle birlikte hareket edeceğimizi burada ifade etmek istiyorum. Ben projeleri ve kendimizi anlatmak için değil siz değerli basımızı ziyaret edip görüşlerinizi almak için buradayım” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap