SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ülkede parlatıcı kalmadı

Ülkede parlatıcı kalmadı

06 Haziran 2015 Cumartesi - 15:40




Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık Gebze Hacı Halil Mahallesi'nde düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, Gebze'ye ayrı bir önem verdiklerini





Işık, 12 yıldır Gebze'ye en büyük hizmetlerden birini, ilçeyi Kocaeli Büyükşehir Belediyesine dahil etmekle yaptıklarını vurgulayarak, geçen sürede ilçede büyük bir değişim yaşandığını bildirdi.Yeni dönemde ilçede metro ağını hayata geçireceklerini belirten Işık, ilçeye yapılacak diğer yatırımları anlattı. Türkiye bilgi toplumu, ekonomi bilgi ekonomisi olacak, bunun da kalbi Gebze olacak" diyen Işık, daha güçlü Türkiye için projeler hayata geçirdiklerini kaydetti.

Bakan Işık, Türkiye'nin artık daha demokratik bir ülke olduğuna dikkat çekerek, sözlerini şöyle sürdürdü "Eğer bu kazanımların devam etmesini istiyorsanız Gebze kardeşliğini güçlendirerek büyümeye, gelişmeye ve dünyanın bilgi merkezlerinde biri olmasını istiyorsanız yarın sandıkta istikrarı hep birlikte sürdürelim. Var mısınız? Bir proje var. Selocan projesi, Selahattin Demirtaş'ı her gün cilalıyorlar. Her gün parlatıyorlar, parlatıcı kalmadı memlekette süre süre bir hal oldular. Bunlar bu Demirtaş'ı sevdikleri için mi yapıyorlar? AK Parti'yi zayıflatmak için yapıyorlar."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap