SON DAKİKA



Haber > Gündem > "Ulaşımda destan yazdık"

"Ulaşımda destan yazdık"

12 Ağustos 2013 Pazartesi - 11:43




Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, ulaşım alanında AK Parti iktidarı döneminde devasa yatırımlar yapıldığını kaydetti.





Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, ulaşım alanında AK Parti iktidarı döneminde devasa yatırımlar yapıldığını kaydederek, “Bizden önceki 50 yılda yaklaşık 6 bin kilometre bölünmüş yol yapılırken, bizim iktidarımız döneminde ise 16 bin kilometre bölünmüş yol yapıldı. İşte farkımız bu” dedi.Bakan Eroğlu, Ramazan bayramı programı kapsamında dün geldiği Afyonkarahisar’da son ziyaretini Emirdağ ilçesine gerçekleştirdi. Vatandaşlarla bayramlaşmak üzere geldiği Emirdağ ilçesinde oluşturulan tören alanında vatandaşlara seslenen Bakan Eroğlu, hükümetin 10 yıllık icraatlarını anlattı. Gurbetçileri ile ünlü Emirdağ’ın yurt dışında yaşayanlarının Türkiye’de yapılan hizmetleri daha iyi anladıklarını dile getiren Bakan Eroğlu, “Gurbetçilerimiz yurt dışından geldiklerinde, Türkiye’de yapılan hizmetleri görünce şaşırıyorlar. Çünkü artık Türkiye’de Avrupa’dan daha fazlasını görüyorlar” dedi.Türkiye’de son 10 yılda ekonomiden, sağlığa, eğitimden, ulaşıma varana kadar her alanda muhteşem dönüşümler yaşandığını aktaran Bakan Eroğlu, şunları söyledi:“Ekonomide Allah’a şükür işler yoluna girdi. İMF başta olmak üzere borçlarında çoğu ödendi. Ulaşımda yapılan hizmetlerle adeta destan yazıldı. Karayollarında yapılan yollarla rekorlar kırdık. Bizden önceki 50 yılda yaklaşık 6 bin kilometre bölünmüş yol yapılırken, bizim iktidarımız döneminde ise 16 bin kilometre bölünmüş yol yapıldı. Türkiye’nin dört bir yanını şimdi hızlı trenlerle örmek için kolları sıvadık ve birçok kent arasında ki hızlı tren ulaşım ağını hizmete aldık. Sağlık alanında da muhteşem hizmetlerin yapıldığı ülkemizde artık insanlar tedavi olmak için Avrupa’ya gitmiyor, aksine Avrupa’dan buraya geliyorlar. Yaptığımız hizmetler yapacaklarımızın garantisidir, inşallah ilerleyen dönemlerde daha fazlasını yapacağız. Yıldızı parlayan ülkemizi daha ileriye götüreceğiz.” Konuşmasının ardından kent protokol üyeleri ile birlikte vatandaşlarla bayramlaşan Bakan Eroğlu, daha sonra Ankara’ya gitmek üzere ilçeden ayrıldı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap