SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ukraynalı kadınlar çirkinleşmek için saçlarını kesiyor!

Ukraynalı kadınlar çirkinleşmek için saçlarını kesiyor!

07 Nisan 2022 Perşembe - 11:44




Rusya'nın Ukrayna'yı işgali 43'üncü gününde... Saldırı altındaki ülkenin dört bir yanından korkunç görüntüler gelmeye devam ediyor. Savaşın yarattığı yıkım her geçen gün gözler önüne serilirken, Ukraynalı belediye başkan yardımcısının anlattıkları tam anlamıyla kan dondurdu. Kiev'in dışındaki bir köyde yaşayan kadınların yaşadıkları ve cinsel saldırı iddiaları dehşete düşürdü.





Ukraynalı bir belediye başkan yardımcısı, Putin'in güçleri tarafından bir ay boyunca vahşice işgal edilen Kiev'in dışındaki küçük bir köyde iki genç kız kardeşin Rus birlikleri tarafından tecavüze uğradığını iddia etti.

Kiev'in elli mil kuzeybatısındaki Ivankiv, sonunda Ukraynalı ordu mühendisleri tarafından inşa edilen bir duba köprüsü sayesinde, savaşın harap ettiği ülkenin geri kalanına yeniden bağlandı.

15 VE 16 YAŞLARINDAKİ KIZ KARDEŞLERE CİNSEL SALDIRI

Ancak çok geçmeden savaş suçu iddialarına ilişkin korkunç hikayeler ortaya çıkmaya başladı. Bunlardan biri de, 15 ve 16 yaşlarındaki iki genç kız kardeşin Rus işgalciler tarafından tecavüze uğradığı iddiası...

KORKUDAN SAÇLARINI KESTİLER


Kasabanın belediye başkan yardımcısı Maryna Beschastna, Kremlin askerlerinin kadınları saklandıkları bodrum katlarından saçlarından tutarak çekip çıkardığını ve tecavüz ettiğini anlattı. Beschastna, kadınların askerlere "daha az çekici" görünmek adına saçlarını olabildiğinde kısa kestiklerini de ekledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap