SON DAKİKA



Haber > Gündem > Uğur Dündar, Cumhurbaşkanlığı konusunda hazırlanan tezgahı açıkladı

Uğur Dündar, Cumhurbaşkanlığı konusunda hazırlanan tezgahı açıkladı

10 Ağustos 2021 Salı - 11:07




2023 yılında yapılması planlanan Cumhurbaşkanlığı seçiminde Millet İttifakı’nın adayının kim olacağı yönündeki tartışmalar gündemdeki yerini korurken, usta gazeteci Uğur Dündar’dan konuya ilişkin dikkat çekici bir paylaşım geldi.





Türkiye, bir yandan korona virüs ve yangınlarla mücadele ederken, diğer yandan 2023 yılında yapılması planlanan Cumhurbaşkanlığı seçimine dair ittifak dengeleri ve adaylık tartışmaları da gündemdeki yerini koruyor.

Son olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, CHP’li belediye başkanlarının adaylık olasılığına ilişkin sözleri, gözleri yeniden Millet İttifakı adayının kim olacağı sorusuna çevirdi.

Usta gazeteci Uğur Dündar, sosyal medya hesabından konuya ilişkin dikkat çekici bir paylaşımda bulundu.

Dündar, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“AKP iktidarının gidici olduğunu gören küresel güç, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayını belirlemek amacıyla kamuoyu araştırmacıları ve 2.Cumhuriyetçilerin de desteğiyle büyük bir toplum mühendisliği çalışması başlattı. İttifak liderlerinin tezgahı bozacaklarına inanıyorum.”


Beğendim
3
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap