SON DAKİKA



Haber > Gündem > Üç şehirde IŞİD’e operasyon

Üç şehirde IŞİD’e operasyon

19 Mayıs 2016 Perşembe - 08:22




Gaziantep’te Terörle Mücadele ekipleri, 19 Mayıs kutlamalarında eylem yapabileceği konusunda istihbarat birimlerinin uyarıda bulunduğu terör örgütü IŞ





Samsun’da polise, Canik ilçesinde yaşayan Iraklı gençlerin IŞİD üyesi olduklarını ihbar etti. Dün Sabah söz konusu eve yapılan baskında Basim Casim M., Adil Casim M., Ahmet Casim M. kardeşler ile misafir olan Muhammed M. ile Ahmet Riyad Atiye El H.’yi gözaltına alındı. Elazığ emniyeti de Suriye’den gelip kentte toplantılar yaparak örgüte adam kazandırmaya çalıştıları öne sürülen IŞİD üyelerine yönelik 6 adrese operasyon yaptı. 7 kişi gözaltına alındı. IŞİD’in üst düzey yöneticisi olduğu belirlenen A.S. ile Suriye’deki infazcılarından olduğu ileri sürülen F.Ş. ve A.H., A.A., H.Ş., I.H., A.A. yoğun güvenlik önlemleri altında dün adliyeye sevk edildi. Elazığ emniyeti ayrıca dün 19 yaşındaki H.C. isimli bir kişinin de IŞİD tarafından kaçırıldığı ihbarı üzerine harekete geçti. Yapılan operasyonda H.C.’nin de aralarında bulunduğu 4 kişi gözaltına alındı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap