SON DAKİKA



Haber > Gündem > Tutsak takas olur mu?

Tutsak takas olur mu?

10 Mart 2013 Pazar - 09:48




Terör örgütü PKK'nın kaçırdığı kamu görevlilerinin serbest bırakılması için başlatılan girişimlerle ilgili konuşan Bahçeli, ''Tutsak takas olur mu?''





MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti genel merkezindeki Siyaset Okulu ve Liderlik Okulu'nun 8. Dönem Açılış'ında, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bahçeli, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'in, Karabük Ülkü Ocakları'nın esnafa dağıttığı Veda Hutbesi'yle ilgili, ''Keşke bir tane de Devlet Bahçeli'ye verselermiş'' şeklindeki sözlerinin hatırlatılması üzerine ''Bunlar yakışık olmayan, TBMM Başkanlığı yapmış, bakanlık yapmış değerli bir siyasetçinin ağzından çıkması gereken sözler değil'' dedi. Devlet Bahçeli, terör örgütü PKK'nın kaçırdığı kamu görevlilerinin serbest bırakılmasına ilişkin faaliyetlerle ilgili de ''Neresini değerlendirelim? Tutsak takas olur mu? Türkiye Cumhuriyeti, güçlü bir devlettir, gidip ciğerlerinden söküp alıp gelmesi lazım. Hangi takası yapacaklar'' diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap