SON DAKİKA



Haber > Gündem > TURKSAT'tan da çıkarıldılar

TURKSAT'tan da çıkarıldılar

12 Ekim 2015 Pazartesi - 16:57








Aralarında Bugün ve Samanyolu TV'nin de bulunduğu dört televizyon kanalı, Digitürk, Tivibu ve Turkcell TV'den sonra Teledünya ve Kablo TV'den de kaldırıldı. Söz konusu kanallar geçen hafta Digiturk platformundan da kaldırılmıştı. Bakanlık yetkileri Turksat'ın ticari bir kurum olduğunu kanalların platformlardan kaldırılma kararının da ticari gerekçelerle alındığını belirttiler.

Hürriyet'in Ulaştırma Bakanlığı kaynaklarına dayandırdığı haberine göre TÜRKSAT platformlarından Samanyolu TV, Bugün TV, Yumurcak TV ve Kanaltürk çıkarıldı. Teledünya ve Kablo TV platformlarında hizmet veren TÜRKSAT kapsamından çıkarılan kanallar daha önce de bazı platformlardan çıkarılmıştı.İlk olarak Tivibu platformundan çıkarılan söz konusu kanallar daha sonra Digiturk'ten de çkarılmıştı.Son olarak da TÜRKSAT tarafından alınan bir karar ile söz konusu kanalların yayınları durduruldu.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap