SON DAKİKA



Haber > Gündem > Türklük üzerinde oyun oynanıyor

Türklük üzerinde oyun oynanıyor

20 Şubat 2013 Çarşamba - 09:15




Milliyetçi Haraket Partisi Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli son günlerde Türk milleti ve Türklük üzerine oynanan oyunların, fikir bazından çıkarak, a





Bütün kalemşorlar, eski marksistler, KGB ve Amerikan Ajanları, satılmış uşaklar harekete geçtiğini iddia eden Demeli, “Bunlar yetmiyormuş gibi başta Başbakan olmak üzere hükümetin bütün bakanları sahnede yerlerini almış koro halinde Türklüğe, Türk kimliğine ve Türk milliyetçiliğine hakaret etmeye başlamışlardır. Müslüman olmayanları Çanakkale’de denizde boğan, İzmir’de denize döken Türk Milliyetçileri, bu günde haddini aşan kim olursa olsun, ona gerekli dersi verir, verecektir de. Gerekli cevabı yiğit Karadeniz evlatları da dün vermiştir” ifadelerini kullandı. İKİ YÜZLÜ SİYASET UTANÇ VERİCİ Dünkü grup toplantısında PKK ve onun uzantısı BDP’yi hararetle savunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a bu avukatlığı yakıştıramadık şeklinde sözlerini sürdüren Demeli, “BDP’lilerin polisi şefini tokatladıklarında polisi savunmayan Başbakan, Sinop olaylarını bahane ederek dinsiz ve marksist bir terör örgütü olan PKK ve onun uzantısı BDP’yi ne adına savunuyor. Başbakan madem ki PKK=BDP’nin Karadeniz seyahatini önemsiyordu, onların ellerde çiçeklerle karşılanmasını arzu ediyordu, teşkilatlarına, belediye başkanlarına gerekli talimatları verseydi. İki yüzlü siyaset artık utanç vermeye başladı” dedi. KOALİSYONLA KARŞI KARŞIYAYIZ ABD, AB, AKP, BDP, PKK ve Barzani Koalisyonu ile karşı karşıyayız diyen Demeli, “Bu koalisyon ülkemizin ve yüce Türk milletinin geleceğini şekillendirmeye çalışıyor. Bu gerçeği görmemek veya görmemezlikten gelmek ve bu ölçüde MHP’ye saldırmak doğrudan doğruya Türk milletinin kendisine saldırmak demektir. Türk milletinin yegâne savunucusu onun değerlerinin koruyucusu MHP’dir. Koruyucu olmaya da devam edecektir” şeklinde konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap