SON DAKİKA



Haber > Gündem > Türkiye'ye veda ziyareti: Erdoğan ile Merkel'in görüşmesi başladı

Türkiye'ye veda ziyareti: Erdoğan ile Merkel'in görüşmesi başladı

16 Ekim 2021 Cumartesi - 12:58




Görevi bırakmaya hazırlanan Almanya Başbakanı Angela Merkel veda ziyareti için bugün Türkiye'ye geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Merkel ile Huber Köşkü'nde bir araya geldi. Erdoğan ve Merkel, görüşme öncesinde kçkün balkonuna çıkarak İstanbul Boğazı'nı izledi. Cumhurbaşkanı, Merkel'e İstanbul Boğazı hakkında bilgi verdi.





Görevi bırakmaya hazırlanan Almanya Başbakanı Angela Merkel, Türkiye'ye veda ziyareti gerçekleştiriyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Merkel'i saat 12.00'de İstanbul'da Huber Köşkü'nde kabul etti. Görüşmede, Türkiye ve Almanya arasındaki ikili ilişkiler gözden geçirilecek, işbirliğinin geliştirilmesi için atılabilecek adımlar ele alınacak.

Bunların yanı sıra, Türkiye-Avrupa Birliği ilişkileri, Libya, Suriye ve Afganistan başta olmak üzere, bölgesel ve uluslararası meseleler de masaya yatırılacak.

ERDOĞAN, MERKEL'E HUBER KÖŞKÜ'NÜN BALKONUNDAN BOĞAZ'I ANLATTI


Erdoğan ve Merkel, görüşme öncesinde Huber Köşkü'nün balkonuna çıkarak İstanbul Boğazı'nı izledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Merkel'e İstanbul Boğazı hakkında bilgi verdi. Erdoğan ve Merkel gazeteciler ile sahildeki vatandaşları da el sallayarak selamladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap